TinTok Canvas Shopper Bag

tintok-mira-mustard-3

100% økologisk GOTS certifiserede tasker

Canvas tasker er blevet utroligt populære i løbet af de seneste år, og det er ikke svært at se hvorfor. Disse alsidige tasker er ikke kun praktiske, men de er også stilfulde og holdbare, hvilket gør dem til det ideelle valg for folk i alle aldre og livsstil.

Canvas er et robust materiale, der oprindeligt blev brugt til at lave sejl og teltduge. Dets styrke og holdbarhed gør det perfekt til at skabe tasker, der kan modstå daglig brug og slid. Uanset om du bruger en canvas taske til at bære bøger, dagligvarer, sportstøj eller endda til at transportere din laptop, kan du være sikker på, at den vil holde i lang tid.

Taskerne fra TinTok er produceret i europa og der er udelukkende brugt GOTS certificeret bomuld. En af de strengeste certificeringer i branchen og derfor også en garanti for et bæredygtigt valg.

💚 GOTS kræver som standard, at mindst 95 procent af fibre i tøjet er økologiske

💚 GOTS sætter også krav til de kemikalier, som producenten bruger under selve produktionen

💚 De benyttede kemikalier må ikke være giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller miljøbelastende. Flere specifikke stoffer er forbudte i produktionen

💚Ftalater og nonylphenoletoxylater er forbudt i produktionen. Visse tungmetaller, flammehæmmere og azofarvestoffer må heller ikke forekomme under produktionen

En af de største fordele ved canvas tasker er deres alsidighed. De fås i flere forskellige størrelser, fra små og kompakte skuldertasker til rummelige shopper bags. Der er bogstaveligt talt en canvas taske til enhver lejlighed og behov. Taskerne har også lommer, der giver mulighed for organiseret opbevaring af dine ejendele.

Canvas tasker er også miljøvenlige valg. Da de er lavet af naturlige fibre, er de biologisk nedbrydelige og har en lavere miljøpåvirkning end tasker lavet af syntetiske materialer. Ved at vælge en canvas taske reducerer du dit affaldsaftryk og bidrager til en mere bæredygtig fremtid.