Lysestagen som også kan bruges som en lille vase

lysestage

Keramik fra bæredygtig produktion

Keramiklysestager er en populær og tidløs måde at dekorere dit hjem på. Men vidste du, at nogle keramiklysestager også kan være bæredygtige og lavet med solenergi?

I stedet for at bruge fossile brændstoffer som gas eller kul til at producere varme og energi til keramikovnene, kan solenergi bruges i stedet. Solenergi er en ren og vedvarende energikilde, der kan udnyttes til at producere keramik på en mere miljøvenlig måde.

Vores keramiklysestager og vaser er produceret med solenergi og genanvendelse af vandet i produktionen.

Fjern bloklyset og brug lysestagen som en lille vase

De fine lysestager til bloklys kan også bruges som en lille dekorativ vase. Du får hermed to anvendelsesmuligheder i et og samme produkt.  Du kan også kombinere dem ved siden af hinanden, hvor du sætter et bloklys, som matcher farven på en fin blomst eller gren, som du har taget ind fra haven. 

Tidløst design

Det tidløse design giver mulighed for at kombinere dem i boligindretning med moderne eller klassisk stil. Ønsker du at give dem i gave er der derfor stor sandsynlighed for at de vil passe ind i deres kommende hjem. 

Hvilke bloklys skal jeg vælge?

Du kan i princippet bruge alle bloklys som passer i størrelsen til lysestagen. Vi anbefaler dog vores smukke bloklys, som er astma- og allergivenlige. De oser ikke når de brænder og har mange flere brændetimer end traditionelle lys. Du kan selvfølgelig også bruge LED-bloklys.

Du kan se vores samlede udvalg af lysestager her.