I norli norli har vi et mål om at gøre det enklere for dig at træffe informerede indkøbsvalg, der fremmer en etisk og miljøvenlig livsstil.

Vi tror på, at vi alle kan tage små skridt for at ændre vores vaner og indkøbsadfærd i en mere bæredygtig retning.

Af egen erfaring ved vi, at det kan være udfordrende at ændre vaner, men ved at tage det skridt for skridt, vil det over tid blive en naturlig del af vores livsstil.

norli norli tilbyder et spændende udvalg af brugskunst, akustikbilleder produceret af os selv, tasker, lækre sæber og wellnessprodukter.

Vores produkter er nøje udvalgt og kategoriseret efter forskellige værdier, så du nemt kan finde de produkter, der passer til dine egne værdier. Vi stræber altid efter at optimere vores forretning for at minimere vores miljømæssige påvirkning.

Når vi pakker dine varer, anvender vi, så vidt muligt, genbrugelige materialer. Glas og andre skrøbelige ting pakker vi ind i bobleplast lavet af genbrugsplast. 

Vi byder dig velkommen til norli norli og håber, at du finder vores forretning inspirerende.

På vores facebook og instagram finder du inspiration til brug af vores produkter.

 

Vi har inddelt vores produkter i forskellige værdigrupper og på forsiden kan du klikke ind på de forskellige grupper og se, hvilke produkter som matcher den enkelte gruppe.

 

Velkommen hos norli norli ApS

Lisbet og Finn